AafiahCare

Takaful AafiahCare

Dapatkan pelan yang berpatutan untuk melindungi anda daripada 68 Penyakit Kritikal. Dapatkan perlindungan RM100,000 hanya dari RM41 sebulan.Berita sekiranya anda didiagnosis dengan penyakit kritikal pastinya menyedihkan. Etiqa AafiahCare membantu anda mendapatkan rawatan pemulihan melalui tawaran Fast dan Easy berikut:

Berikut Adalah Manfaat Utama:
1.Manfaat Penyakit KritikalBayaran tunai sekaligus akan dibayar kepada anda sekiranya didiagnosis dengan salah satu daripada penyakit kritikal.
2. Perlindungan Penyakit Kritikal TambahanBayaran tunai sebanyak 15% daripada jumlah yang dilindungi atau maksimum RM30,000 akan dibayar kepada anda untuk Penyakit Mental Teruk, Komplikasi Diabetes Mellitus, Angioplasti dan Rawatan Invasif Lain untuk Penyakit Arteri Koronari (45% atau maksimum RM90,000 sekiranya anda didiagnosis dengan ketiga-tiga penyakit).
3.Manfaat Penjagaan Penyakit KritikalBayaran tunai tambahan sebanyak 5% daripada jumlah yang dilindungi akan dibayar kepada anda setiap tahun untuk tempoh 5 tahun sekiranya didiagnosis dengan penyakit kritikal.
4.Manfaat KhairatManfaat khairat sebanyak RM5,000 akan dibayar kepada orang yang tersayang sekiranya berlaku kematian.Nota:a. Tawaran adalah tertakluk pada terma-terma dan syarat-syarat.
b. Berikut adalah senarai  penyakit yang dikecualikan – Penyakit Mental Teruk, Komplikasi Diabetes Mellitus, Angioplasti dan Rawatan Invasif Lain untuk Penyakit Arteri Koronari.c. Jumlah sumbangan adalah berdasarkan RM100,000 jumlah yang dilindungi, umur 17 tahun, lelaki.

Klik DI SINI untuk dapatkan Quotation secara PERCUMA


Call/whatsapp: 018 3563832 (Dr Nik Rahim)

One thought on “AafiahCare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s